Tänään kävimme taas parsonlenkillä Ylöjärvellä ja saimme lisää koiruustuttavuuksia :) Minni on kovin innoissaan kaikista haukuista parsonlenkillä, koska on tottunut käymään lenkillä ilman muita koiria. Välillä meidän tytöltä tuntuu unohtuvan, että pitäisi kävellä eteenpäin, eikä koko ajan yrittää leikkiä muiden kanssa :D Ensi viikolla aloitamme pentukurssin Hauskan Koirakoulun opetuksessa. Itse odotan kurssia kovasti ja toivonkin meidän molempien oppivan paljon uutta. 

Minnin kärsivällisyys on kasvanut vähintäänkin yhtä paljon kuin tyttö ulkoisestikin. Tytsy istuu vaikka kuinka kauan kärsivällisesti ruokakippo edessään ja hyökkää sen kimppuun salamana vasta kun kuulee "ole hyvä". Ja nykyään Minni lähtee reippasti lenkille ja jopa itse työntää päänsä kaulapantaan.

Olen yrittänyt selvitellä Tampereen seudulta kunnon temmellyskavereita, joiden kanssa voisi vapaana leikkiä. Olen löytänyt muutamia "pentuhulinoita", joissa aiomme käydä. Meillä on kyllä muutama ystäväni koira, joiden kanssa Minni tykkää leikkiä, mutta nekin ovat kaikki aikuisia. Täytyy myös ottaa salapoliisikeinot käyttöön ja yrittää selvittää, josko Minnin veljen kanssa voisi järjestää leikkitapaamista. Veli nimittäin kuulemma muutti tänne Tampereen suunnalle :)