Koneen uumenista tekee joskus löytöjä:

 

Toisella kerralla koirakoulussa harjoittelimme paikallaan istumista niin, että omistaja kiertää koiraa ympäri tai kävelee kauemmaksi. Lisäksi harjoittelimme luoksetuloa, vierellä seuraamisen alkeita ja pujottelua muiden pentujen ohitse kiinnittämättä suurempaa huomiota niihin. Noh, meidän minni tunnetusti rakastaa kaikkia koiria ja ihmisiä, joten keskittyminen herpaantui välillä paljonkin :D Olisi niin paljon hauskempaa vain leikkiä! Nyt ollaankin reenattu kotona hirmusesti meidän kahden välistä kontaktia. Kotona temput onnistuvat hyvin ilman häiriötekijöitä, joten nyt täytyy kovasti vahvistaa käskyjä ja harjoitella niitä muiden koirien läsnäollessa. Onneksi Ellu-koiruli on lupautunut meille reenikaveriksi :) Harmi, kun jokaisena koirakoulukertana on ollut kylmä ja sateinen keli. Minni selkeästi palelee vaatteista huolimatta ja istuminen märällä asfaltilla ei oikein houkuttele. Onneksi ollaan kuitenkin saatu hyviä vinkkejä sieltä ja voidaan harjoitella niitä kotona.

Pikkuinen kasvaa hurjaa vauhtia. Painoa on kertynyt jo lähes 4 kiloa ja osa vaatteistakin on jäänyt jo pieniksi. Minnin etuhampaat heiluvat jo, joten puruluilla on ollut kovaa käyttöä. Koiruli tykkää myös pureskella jääkimpaleita pihalla :D Kaippa ne viilentää kivasti ikeniä.

Muutama otos ensilumien kohtaamisesta. Minni sinkoili ympäriinsä, hyppi, kieri ja söi lunta. Niin hauskaa oli, etten ehtinyt oikein yhtään hyvää kuvaa vauhtihirmusta ottamaan :D

 

Kävimme leikkimässä Ellulla ja parivaljakko temmelsi useamman tunnin. Itselläkin poskilihakset puutu hymyilemisestä, kun sitä touhua katseli :)

 

Ja osaa se sylivauva välillä rauhottuakkin :)